Resultaat 1–16 van de 1001 resultaten wordt getoond

 • Aanbieding!

  Americol Amefix 10L

  Americol AMEFIX is een krachtige en snelwerkende zure roest en kalk verwijderaar.

  Uiterst geschikt voor het verwijderen van kalk, oxidaties, roestaanslag, cement en verkeersvuil van aluminium ondergronden, transportmiddelen, leidingen en tegels. Niet geschikt voor het reinigen van kalkhoudende steensoorten (marmer).

  Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 2%-5% (1:50-1:20). Geschikt voor dompelreiniging, manuele/handmatige reiniging en sproeireiniging. Bij voorkeur enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

  29,69 Excl BTW
 • Verfbak 15X30cm Grijs

  Verfbak Grijs

  Maat 15×30 cm t.b.v. 5 tot 10 cm rollers, maat 24×32 cm t.b.v. maximaal 18 cm rollers of maat 31×35 cm t.b.v.

  maximaal 25 cm rollers.

  0,872,60 Excl BTW
 • SAM 2K vachtroller Nylon 13mm – 11cm(590R)

  SAM 2K vachtroller Nylon 13mm – 11cm(590R)

  Nylon rol voor 2-componenten verven op basis van polyurethaan en epoxy.

  Deze rollen hebben een hoog resistente nylon vacht die bestand is tegen agressieve oplosmiddelen die gebruikt worden bij
  het verwerken van synthetische 2-componenten-systemen. 

  1,15 Excl BTW
 • Aanbieding!

  Americol Ship clean 10L

  Americol SHIP CLEAN is een krachtig industrieel reinigingsmiddel met een aangenaam parfum.

  Door de unieke productsamenstelling wordt vervuiling als smeermiddelen, vet, inkt, roet en algen eenvoudig verwijderd. Niet geschikt voor het reinigen van zachte metalen, zoals aluminium. Breed inzetbaar door de snelscheidende werking. Laat geen vettige laag achter op het behandelde oppervlak. Reinigt streeploos.

  Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 2%-4% (1:50-1:25). Geschikt voor hoge druk reiniging, manuele/handmatige reiniging, schuimreiniging en sproeireiniging. Bij voorkeur enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

  27,20 Excl BTW
 • ijk Duimstok Groot Model

  ijk Duimstok Groot Model

  Vouwmeter groot model van 50 cm in hout.

  • duimstok in hardhout
  • geijkt
  • groot model
  • kleur: wit met zwarte belettering
  63,56102,09 Excl BTW
 • Victron Scheidingstrafo

  Onmisbaar in professionele scheepsinstallaties. Voorkomt elektrolytische corrosie en zorgt voor een veilig elektrisch systeem. Ringkern transformatoren zorgen voor een ‘stille’ werking en hoge efficiency. Softstart is een standaard voorziening in de scheidingstransformator. Softstart zorgt ervoor dat de stroom geleidelijk wordt ingeschakeld waardoor de walzekering niet overbelast wordt.
  De 2000W versie is ALLEEN geschikt voor walaansluiting tot 10Amp

  Nu ook een scheidingstrafo met automatisch omschakeling tussen 115 en 230 volt ingangsspanning. Deze autotransformer zorgt er zelf voor dat het juiste voltage gekozen wordt en altijd dezelfde uitgangspanning geeft.

  385,35707,50 Excl BTW
 • JeFo Ontstopper

  JeFo Ontstopper

  Inhoud: 1 liter

  Een vloeibaar product op basis van sterke zuren. Het is een uitstekend product voor afvoeren van gootstenen, toiletten, spoelbakken, vetputten en riolen. Het product vernietigt snel alle organische en anorganische stoffen zoals haren, urinesteen, maandverband, tampons, vet, papier, keukenafval, koffiedik, dweiltjes, zeepresten, enz. Tevens verwijdert het roest- en kalksteenaanslag. Het product doet geen afbraak aan de werking van septic tanks. Tevens is het product uitstekend geschikt voor het ontdooien van bevroren leidingen. Niet van toepassing in metalen leidingen.

  13,60 Excl BTW
 • Jolly clog open

  Jolly clog open

  Lichtgewicht klomp met open achterzijde en los voetbed.

  Materiaal: polyurethaan
  Materiaal inlegzool: kurk

  26,9327,55 Excl BTW
 • Jolly fashion

  Jolly fashion

  Lichtgewicht klomp met gesloten achterzijde en los voetbed.

  Materiaal: polyurethaan
  Materiaal inlegzool: kurk

  26,9327,55 Excl BTW
 • Dekwasslang, python 40 Meter

  Dekwasslang, python

  Door gebruik van 1e keus EPDM rubber is deze slang ongevoelig voor UV-stralen en zal daarom niet verouderen, waardoor het afgeven van strepen (veroudering) wordt voorkomen.
  Daarnaast is EPDM rubber uitermate soepel, wat deze slang enorm geschikt maakt voor gebruik in de winter.

  toepassing: dekwas, stomen
  vloeistof: water
  kleur: uitwendig : groen
  : inwendig : zwart
  opdruk: Parker PYTHON
  materialen: EPDM rubber met polyester inlagen
  temp. bereik: -20 °C t/m +110 °C

  228,50806,40 Excl BTW
 • 3M Peltor Optime II Gehoorkap

  3M Peltor Optime II Gehoorkap

  3M™ PELTOR™ Optime™ II oorkappen werden ontwikkeld voor veeleisende omgevingen met gevaarlijke geluidsniveaus. Een goede keuze voor omgevingen met vooral industrieel lawaai of lawaai van bouwmachines, zoals op luchthavens en in de landbouw. De zachte, brede kussens helpen druk op de oren te verminderen en verbeteren comfort en draagbaarheid. Dankzij de grote ruimte in de cups vermindert de vochtigheid en opbouw van hitte. Gemakkelijk vervangbare kussens en inzetstukken helpen om ze hygiënisch en schoon te houden.

  Specificaties

  SNR: 31 dB
  Technologië: Optime II
  Keurmerk: CE Goedgekeurd
  Kleur: Groen
  Opvouwbaar: Nee

  25,85 Excl BTW
 • Americol HS Cleaner 10L

  Americol HS Cleaner

  Americol HS CLEANER is een universele reiniger en ontvetter met aangenaam fris parfum.

  Verwijdert eenvoudig grote diversiteit aan vervuilingen. Veilig te gebruiken op alle typen ondergrond. Behoud effectiviteit bij verdere doorverdunning. Laat schitterende glans achter op het behandelde oppervlak.

  Afhankelijk van de vervuiling en ondergrond verdunnen 1%-4% (1:100-1:25). Geschikt voor hoge druk reiniging, manuele/handmatige reiniging, schuimreiniging en sproeireiniging. Bij voorkeur enige tijd laten inwerken. Vervolgens met schoon water afnemen of afspuiten. Het gebruik van warm water verhoogt het reinigend vermogen.

  30,04 Excl BTW
 • Pakkingtrekker

  Pakkingtrekker

  Flexibele uitvoering.

  8,0514,50 Excl BTW
 • Zettex packing sealer

  Zettex packing sealer

  Zettex Packing Sealer is een gemodificeerde vocht verhardende siliconenkit op azijnzuurbasis met uitstekende hechtingseigenschappen op de meest uiteenlopende materialen. Zettex Packing Sealer is blijvend flexibel en bestand tegen temperaturen van -60°C tot en met 330°C. Zettex Packing Sealer Is benzine en dieselolie bestendig. Zettex Packing Sealer heeft een unieke verpakking en handige afsluitbare dop.

  Voordelen
  • Gebruiksklaar
  • Chemicaliën bestendig
  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Groot temperatuur bereik
  • Bestand tegen hoge temperaturen tot 330°C

  Verwerking
  • Voor het afdichten van machine- en motoronderdelen. De Zettex Packing Sealer is uitstekend bestand tegen olien, vetten, smeermiddelen, benzine, dieselolie, kerosine, remvloeistof, water, stoom, stookolie, zoutoplossingen, zurgen, glycol, butaan enzovoorts.
  • De Zettex Packing Sealer is speciaal ontwikkeld als vloeibare pakking voor het afdichten van ovendeuren, kookplaten en verwarmingsinstallaties en voegen waar een extreem hoge temperatuurweerstand vereist is. Voorbeelden zijn afvoerkanalen, thermostaten, pompen, verwarmingsbuizen en lagedruk pakkingen in motordelen.
  • Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE en zachte kunststoffen neopreen en bitumineuze ondergronden.
  • De ondergronden dienen schoon, vetvrij en draagkrachtig te zijn. Eventuele niet uitgeharde kitresten en ander vuil materiaal kan verwijderd worden met de Zettex Profireiniger. Glad afwerkbaar met de Zettex Easy Finish. Test de ondergrond daarnaast van tevoren altijd op hechting. Na gebruik kunnen handen gereinigd worden met de Zettex Cleaning Wipes.

  19,89 Excl BTW
 • Rupes Filterunit

  Rupes Filterunit

  Rupes Filterunit is het nieuwe filtersysteem van Rupes voor directe plaatsing in de greentech filterhouder.

  16,32 Excl BTW
 • Delmeq Stofzuiger 1250W/23L Hepa Filter

  Delmeq Stofzuiger 1250W/23L Hepa Filter

  De Delmeq Stofzuiger 1250W is een zeer sterke stofzuiger welke geschikt is voor alle schuurwerkzaamheden.

  Met een 23 Liter inhoud is dit product gebruiksvriendelijk en blijft het zijn zuigkracht een lange tijd houden, zonder de machine te legen. Daarnaast vangt de machine vrijwel alle kleine stofdeeltjes op door het inovatieve Hepa Filter.

  383,05 Excl BTW